Köp billiga smycken online på Smyckenset.se!

smyckenset.com Protect your .Com domain name. Buy,contact Email: ourdream2008@live.com

Köp billiga smycken online på Smyckenset.com! Billiga förlovningsringar på nätet! - Smyckenset Sweden
Shopping smycken online på smyckenset.com
Smyckenset.se är en ny svensk shoppingbutik som erbjuder dig som kund ett mångsidigt och ursnyggt urval av fantastiska smycken! Här hittar du ett vackert urval av alla tänkbara stilar och designer från äkta silver, ädelstenar och kristall till stål och barnvänligt plast. Alla åldrar, kvinnor som män, kan finna något av intresse här hos Smyckenset.se då deras rika sortiment är både kvalitativt, billigt och uppdaterat för dagens trender. Då din shoppingupplevelse hos oss inte bara är rolig upplevelse så kan du även lita på att kundservicen och frakten sköts på ett professionellt sett. Smyckenset.se erbjuder dig alltid fri frakt för köp inom Sverige med en snabb leverans på upp till 3 arbetsdagar där du även får 30 dagars öppet köp som garanti. Som exempel på vilka slags skatter du finner i sortimentet hos Smyckenset.se tipsar vi dig om att ta en titt på det imponerande utbudet av enastående halsband såsom hängsmycken, kedjor och pärlhalsband i äkta silver. För att matcha detta får du inte glömma att ta en sväng förbi armbanden där du hittar exempelvis skinnarmband, kedjearmband och nitarmband som du kan använda till vardagen såväl som till festblåsan. Smyckenset.com kan också erbjuda dig som kund snygga och rymliga smyckeskrin tillsammans med fashionabla håraccessoarer och hårklämmor. Missa inte chansen att införskaffa dessa ursnygga smycken där kvalit¨¦, stil och en enastående kundservice alltid är en garanti! 

MIN BESTÄLLNING
Kan jag ändra min beställning?
När din beställning har bekräftats kan du inte ändra den. Vi skickar din beställning vidare till lagret meddetsamma, så att dina varor kan levereras så snabbt som möjligt.

Kan jag annullera min beställning?
Nej, det kan du tyvärr inte. Vi behandlar din beställning så snart vi mottagit den, så att dina varor kan levereras så snabbt som möjligt.

Har ni skickat min beställning?
Så snart din beställning har lämnat vårt lager skickar vi dig ett e-postmeddelande om att varorna är på väg.

Kan jag följa min beställning?
Om det fraktbolag vi anlitar erbjuder en spårningstjänst, innehåller det e-postmeddelande vi skickar till dig ett unikt spårningsnummer, så att du kan följa paketet.
 

Det är något som inte stämmer med min leverans.
Fel kan uppstå, men vi gör vårt bästa för att lösa eventuella problem så snabbt som möjligt. Om du märker att det blivit något fel med din beställning kontaktar du kundtjänst, så vi får besked om det.

SÄKER BETALNING
Hur betalar jag min beställning?

Du kan välja:

Betalning via faktura

Kreditkort: VISA eller Eurocard/Mastercard

Betalkort med VISA-eller Mastercard-logotyp

Direktbetalning

 Alla kortinnehavare måste godkännas av både kortutgivaren och oss, för största möjliga säkerhet och för att förhindra brott. Vi tar säkerheten på stort allvar, så vi lämnar inte ut någon information om dig till andra.

När dras beloppet från mitt kort?

När du gör din beställning godkänns ditt kort och du får ett e-postmeddelande som bekräftar att beställningen är mottagen. Beloppet dras dock först när varorna lämnar vårt lager. Om ditt kort inte godkänns och inget belopp kan dras, visas ett meddelande på skärmen om att betalningen misslyckades. Betalningen kan dock fortfarande godkännas.

Tänk på att även om betalningen inte blev godkänd, reserverar vissa kortutgivare beloppet. Detta kan innebära att du inte kan använda det reserverade beloppet på ett tag.

 

Är det säkert att beställa varor på nätet?

På Smyckenset.se har vi en väldigt hög prioritering på säkra betalningar. Vi vill att du som kund ska känna dig helt trygg när du handlar på Smyckenset.se.

Vi använder ett av de säkraste systemen för online-betalning som finns på marknaden, och vi förbättrar ständigt vår programvara för att kunna erbjuda våra kunder största möjliga säkerhet.

Vi använder marknadens bästa krypteringslösning, Secure Sockets Layer (SSL), som krypterar eventuellt känslig information som namn, adress och andra viktiga data, t ex kreditkortsuppgifter. Detta innebär att information som skickas mellan din dator och vår webbplats inte kan läsas av obehöriga.

Säkerhetsprocessen omfattar följande:

* Godkännande - din webbläsare vet att dina data skickas till rätt server och att denna server är säker

* Kryptering - dina data krypteras, så att de endast kan läsas av den säkra servern

* Dataintegritet ¨C överförda data kontrolleras för att säkerställa att de inte har förändrats

 

RETURER
 

Hur returnerar jag en vara?

Om du vill returnera en vara följer du anvisningarna som medföljer i paketet. Du kan också läsa våra regler för returer. Om du returnerar en vara är det viktigt att du sparar ditt kvitto.

 

Det är fel på min beställning.

Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig. För snabbare service ber vi dig alltid ha ordernummer nära till hands.

Har ni mottagit de varor jag returnerat?

Det tar ca 10 arbetsdagar innan vi får in och behandlar returer.

 

När får jag mina pengar tillbaka?

Vi betalar tillbaka beloppet senast tre dagar efter att vi mottagit paketet från dig. Det kan dock ta allt från 2 till 30 dagar innan beloppet finns på ditt konto. Hur lång tid det tar beror på din bank eller kortutgivare. Vi krediterar beloppet till det kort (konto) som du använde när du gjorde beställningen. Om detta inte är möjligt (t ex pga kortet avvisas eller inte längre är giltigt) gör vi en banköverföring och då behöver vi att du kontaktar vår kundtjänst och ger oss dina bankuppgifter.

 

Ni har krediterat fel belopp.

Tyvärr händer det att vi gör fel. Om du anser att du inte har fått rätt belopp i retur kontaktar du kundtjänst och uppger beställningsnummer och korrekt belopp.

 

 Får jag en ny faktura om jag skickar tillbaka varor eller när det sker någon justering?

Vi skickar inte ut någon ny faktura utan ber dig att endast betala för de artiklar som du har behållit samt eventuell faktura- eller fraktavgift. Du kan använda dig av originalfakturan.

När vi har mottagit din retur får du en bekräftelse av oss via email. Du kan då dra av den angivna summan på totalbeloppet.
Domain name snatch, domain name transaction, domain name sale, domain name investment, as well as

© 2017 Theluckydomain