Wolwinkel, heeft een breed assortiment bekende merken als Opal

breiwinkel.com Protect your .Com domain name. Buy,contact Email: ourdream2008@live.com

Wolwinkel voor breigarens, breinaalden en workshops Wolwinkel, breiwinkel.com heeft een breed assortiment bekende merken als Opal, Addi, Clover, Prym, GB Wolle, Onion, Urth, etc. maar ook Fairtrade en bio.
Brei- en Haakgarens
Brei- en Haakgarens heb je in vele merken. Wij hebben gekozen voor kwaliteit tegen een scherpe prijs! Misschien kent u de merken niet, maar ze zijn allen betrouwbaar en gerenommeerd in hun thuisland en ver daar buiten!
Brei- en Haakaccessoires
Ergonomie is erg belangrijk als je ergens langere tijd gebruik van maakt. Zo is een Ergonomische tandenborstel leuk, maar heb je meer aan een echte ergonomische haaknaald. Op ergonomisch gebied is er veel te vertellen en te ontdekken.
Verzwaringsdekens zelf maken
Verzwaringsdekens zorgen voor diepe druk en helpen je daardoor beter te ontspannen, je slaapt beter in en door. Maak zelf je verzwaringsdeken met onze instructies en de geschikte, geselecteerde kunststof granulaatkorrels. Bespaar zomaar €354,= of meer op een deken van 7 kilo!
Pixelhobby, mini ministeck
Pixelhobby wordt ook wel mini ministeck, schilderen zonder kliederen of borduren zonder naald genoemd. Wij helpen je graag om je mooiste foto in een patroon om te zetten. ook hebben we mooie kant en klare pakketten en alles los.
Meer over ons

Breiwinkel.nl is in 2002 vanuit de hobby van Karin ontstaan. 
Er was in de buurt praktisch geen breigaren te koop. 
Wat er wel was, had geen goede kwaliteit, of was of te duur. 
Na gedegen onderzoek hebben wij ons startassortiment bepaald en zijn wij zowel online als op 
de markt van Enkhuizen begonnen met de verkoop van breigaren.
Wij, Karin en Dico Sprokkereef zijn toen verder gaan uitbreiden naar andere markten en hebben op verschillende weekmarkten gestaan.
Zo hebben we o.a. gestaan in Lelystad, Alkmaar, Hilversum, Kampen, Andijk en Leeuwarden 
en staan we nu nog in Enkhuizen en Bovenkarspel .
Door de jaren heen is ons assortiment breigarens en brei- en haaknaalden natuurlijk flink uitgebreid en ook aan verandering onderhevig. Momenteel voeren we de merken breigarens van Opal, GB Wolle, Durable, SMC Catania, Schachenmayer, Steinbach, Beijer en Onion. Daarnaast hebben we Fairtrade wol uit Nepal en Garens uit eigen import.
Ook laten we sokkenwol van Opal en Nepalese fairtrade wol op strengen met de hand verven.
Domain name snatch, domain name transaction, domain name sale, domain name investment, as well as

© 2017 Theluckydomain